• ŽIRO RAČUN : HR1623400093112324772


Zajedno za Ninu!!!

2019-07-30 07:45:00 admin

U Konavlima u narednom periodu kreće program "Zajedno za Ninu" koji se organizira za mladu dvadesetjednogodišnju Mariju Nikoletu (Ninu) Đivanović . Nina je, u travnju ove godine, u prometnoj nezgodi ozljedila leđnu moždinu te se nalazi u Zagrebu na dugotrajnoj rehabilitaciji.
U okviru programa prvoga vikenda, u nedjelju 4. kolovoza 2019. je događanje „Trčimo za Ninu“ gdje će se u Cavtatu okupiti sportski klubovi i šira javnost na utrci koja se organizira oko cavtatskoga rata kako bi poslali poruku zajedništva i podrške Nini i svim drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji.
Drugoga vikenda 11. kolovoza 2019. u Pridvorju „Plešemo za Ninu.“ Domaćin događanja je KUD Stjepan Radić, čiji je Nina dugogodišnji član, a u programu nastupaju još i KUD Čilipi i KUD Vlaho Bukovac – klapa Ragussavecchia.
U srijedu, 14. kolovoza 2019. “Pjevamo za Ninu“ uz koncert legendarne Crvene Jabuke na malonogometnom igralištu u Ljutoj.
Organizacijski odbor ove inicijative okuplja predstavnike brojnih konavoskih udruga i organizacija uz snažnu podršku lokalne zajednice s ciljem prikupljanja financijskih donacija na Ninin račun za potrebe njenog lječenja i rehabilitacije.
Za ovu priliku je otvoren i fb profil Zajedno za Ninu i web starnica www.zajednozaninu.com.hr gdje će se moći pratiti najave i aktivnosti u okviru programa, informacije o tijeku Ninine rehabilitacije, ali i podaci za uplatu financijskih donacija.
Nina je cijelo ovo vrijeme potpuno svjesna situacije u kojoj se nalazi i puna optimizma, nade i volje za ustrajnu borbu koja joj predstoji kako bi njeno zdravstveno stanje što više napredovalo, kako bi završila fakultet i što samostalnije i kvalitetnije nastaviti život.
Podržimo je da u ovome i ustraje!