• ŽIRO RAČUN : HR1623400093112324772


Trčimo za Ninu

2019-08-01 09:43:00 admin

Ove nedjelje u okviru inicijative "Zajedno za Ninu" u Cavtatu organiziramo sportski događaj "Trčimo za Ninu". Stoga pozivamo sve koji sudjelovanjem na ovoj utrci žele doprinijeti u prikupljanju donacija za potrebe dugotrajnog liječenja i rehabilitacije mlade konavoke Marije Nikolete Đivanović (Nine) da dođu na cavtatsku rivu, na Trg dr. Franja Tuđmana, u nedjelju 4. kolovoza u 18:00 sati kada započinje prijava za sve sudionike.
Start utrke je u 19:00 sati a trčat će se cavtatskom rivom, oko Rata natrag do Trga, ukupnom dužinom od 2 kilometra. Utrka se organizira u više kategorija, a sudjelovati mogu i odrasli i djeca. Za dijecu koja neće sudjelovati u utrci organizira se poseban program i igre koje su namjenjene njihovom uzrastu. Nakon utrke organizirano je proglašenje pobjednika i osvježenje za sudionike te večernji zabavni program uz DJ-a.
Za sve sudionike događanja osiguran je parking na igralištu ispred osnovne škole na Mećajcu. Parking će biti vidljivo označen te Vas molimo da se dođe na vrijeme i vozila ostavite na predviđenom parkingu kako se ne bi dodatno stvarala gužva kroz Cavtat.
Svi sudionici utrke moći će umjesto kotizacije dati donaciju za Ninu.